Golvdekaler som kommunicerar slitstarka budskap

Golvdekaler som kommunicerar slitstarka budskap

Använd golvet för annonsering!

Golvdekaler och markeringar för golv

Golvdekaler och golvfolie fungerar både som mindre budskap på butiksgolv och större heltäckande golvfolieringar, t.ex. över stora idrottsplaner. Eftersom golv är maximala exponeringsytor på nära håll, ges du chansen att vägleda eller kommunicera budskap till alla förbipasserande eller arbeta med nudging.

Golvdekaler med golvfolie

Golvdekaler i Stockholm

Wayfinding och vägledning

Att följa t.ex. färgade linjer genom lokaler eller fastigheter kan vara ett mycket effektivt sätt att visa vägen. Här kommer golvdekaler väl till hands!

Våra självhäftande folier kan tillverkas på rulle (stripes) i önskade mönster och färger. För dessa ändamål kan vi belägga golvfolierna med ett stärkande halkskyddslaminat, för ökad hållbarhet. Vi tillverkar även kontrastmarkeringar för golv.

Kampanjdekaler med golvfolie

Vill du använda golvdekaler för kortare kampanjer är detta fullt möjligt. Vi väljer då ett material med lättare vidhäftning, som är enklare att ta bort efter önskad livstid.

Markdekaler på asfalt

Asfalt är ett väldigt rufft material, men det finns faktiskt speciell folie för golvdekor anpassade för just sådana markytor. Eftersom asfaltsfolien fäster hårt kan budskapen sitta kvar en relativt lång tid.

Håll avstånd med golvdekaler

I och med Corona och Covid-19 har vi lärt oss att hålla avstånd på helt nya nivåer. Detta bland annat för att vi på ett effektivt sätt fått påminnas om att just hålla avstånd med hjälp av mark- och golvdekaler. Inom detta område har vi stor erfarenhet av material som fungerar för ändamålet.

Referenser: Golvdekaler

Intresserad av att köpa golvdekaler?

Lämna då dina kontaktuppgifter och beskriv dina önskemål, så återkommer vi till dig!