Kontrastmarkeringar till glaspartier

Kontrastmarkeringar till glaspartier

Tillgänglighetsanpassning med kontrastmarkering

kontrastmarkering är ett lagkrav

Kontrastmarkeringar som frostat glas på glaspartier i Stockholm

Tillgänglighetsanpassning av offentliga lokaler och arbetsplatser är ett lagkrav från Boverket. Kontrastmarkeringar blir då till betydelsefull hjälp, när det handlar om att tillgängliggöra lokaler för personer med nedsatt orienteringsförmåga. Därför kan du undvika onödiga skador på glaspartier, både inomhus och utomhus, med tydliga färgkombinationer och uttänkta placeringar.

Kontrastmarkeringar till kontorsglas

I alla färger, former och mönster bearbetar vi självhäftande folier, för att markera stora glaspartier på arbetsplatser och köpcentrum. Mönstren kan upprepas genomgående i lokalerna och blir, i kombination med säkerhetsaspekterna, fina och tydliga avdelare. Själva materialen är slitstarka och anpassade även för utomhusbruk, varför dessa material också används vid tillverkning av bildekaler.

Så se tillgänglighetsanpassningen som ett tillfälle att nyttja din visuella identitet, eftersom vi kan bearbeta dina unika grafiska motiv. Detta ger det en personlig touch i lokalerna och kan kombineras med mängder av annan dekor och skyltning. Självklart kan vi också tillverka ett klassiskt prickmönster, i samma eller varannan färg, om det föreskrivs.

Normalt tillverkas de liggande markeringarna i 1 eller 2 rader på glaset. Dessa brukar monteras på ca 900 mm respektive 1500 mm höjd från golvet.

Kontrastmarkeringar till golv med halkskydd

Markeringar för golv används av samma anledningar som ovan beskrivet. Dessa beläggs dock med halkskyddslaminat, vilket ökar både säkerhet och hållbarhet. Våra självhäftande produkter anpassas helt för dina ändamål och vi hjälper dig gärna om du behöver hjälp med form- och färgval.

Behöver du monteringshjälp?

Utöver tillverkning av ditt material kan vi förstås också ombesörja montage. Eftersom att vi är vana vid att läsa fastighetsritningar och arbeta på nybyggen, direkt mot arkitekter eller byggbolag, kan du vara trygg med projektet. Vår monteringspersonal innehar ID06-legitimation och vissa nödvändiga utbildningar, men finns det särskilda krav på just din adress får du gärna meddela oss.

Referenser: Kontrastmarkeringar

Intresserad av kontrastmarkeringar?

Lämna då dina kontaktuppgifter och beskriv dina önskemål, så återkommer vi till dig!

Liknande produkter

Kanske är du intresserad av…