• Bråvalla skyltar
  • Meny Skylt Skiva
  • Upp Till Bevis Golvdekor
  • Vmg Foliering Vagg
  • Redbull Helfoliering
  • Vmg Golvdekor Foliering
  • Bullens Helfoliering
  • Vans Kampanjfoliering

Kampanjer och Events

Från produktion till färdig produkt – vi hjälper dig med ditt projekt

Vi förverkligar dina idéer och eftersträvar alltid att vara så flexibla och lösningsorienterade som möjligt gällande ditt uppdrag. På daglig basis arbetar vi med arkitekter, PR- och varumärkesbyråer, vilket gör oss medvetna om vikten av rätt kvalitet till en rimlig budget och ledtid.

Med vår moderna maskinpark, belägen i Stockholm, kan vi kvalitetssäkra och säkerställa dina kreativa projekt och leverera ett fint slutresultat. Försök att få med oss tidigt i din tidsplan. På så sätt kan vi planera in arbetet och föreslå lösningar som kanske till och med sänker dina kostnader.

Vi hjälper dig med printningar, skyltmaterial och tillfällig branding!

Kampanjer

Har du ett event som ska pågå under en kortare tid kan vi hjälpa dig med tillverkning av unika folieringar eller snygga kampanjskyltar. Det lyfter garanterat helhetsintrycket på ditt nästa event.

Events och festivaler

Vi har stor erfarenhet att leverera produkter till events och fester. Behöver du barmenyer, hänvisningsskyltar eller liknande tillfälliga eventprodukter så kan vi både tillverka och hjälpa till med montage.

Reklam på fordon

Fordon är oslagbara reklamytor för dina tillfälliga kampanjer och events. Vi hjälper även till med avancerad branding av företagsbilar, med exempelvis printade unika helfolieringar. Kontakta oss för mer information.

Muséer och utställningar

Utställningar kräver ofta en snygg finish där printade motiv, utskurna väggtexter och väggdekorer är en central del av besökarens helhetsintryck.

Arla Cykeldekor
Golvmarkering Historiska Muséet
Tågfoliering Netflix
Keso Knut Eventmonter
Castrol Bildekor Wrap
Nk Skyltfönster
Cykeldekor Åhléns
Kanslifantasi Nobelberget Plywood
Foodtruck Foliering
Playstation Väggdekor
Smirnoff Kampanjfolie
Kelda Bildekor
Paradox Väggdekaler
Lepacte Montervagg
Olearys Firolo Mobilladdare
Tough Viking Hjälmar
Cityisamverkan Foliering
Designtorget Fonsterfoliering

Offert på reklamproduktion

Behöver ditt företag hjälp med reklamproduktion?

Beskriv ditt projekt så utförligt som möjligt nedan. Inkludera gärna information om hur länge det ska sitta, storlekar, när det behöver vara klart. Vi återkommer till dig så snart vi får möjlighet. Ju mer utförlig du är i din beskrivning desto bättre svar kan vi ge.

Vänligen notera att vi vänder oss till företagskunder.

Företag(*)
Saknar ert Företag

Namn(*)
Saknar ert Namn

Email(*)
Saknar er Email

Telefon(*)
Saknar ert Telefon nummer

Meddelande(*)
Saknar ert meddelande

Bifogad fil
Fel typ av fil

Fel typ av fil

Fel typ av fil

Fel typ av fil

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Frågor om bildekor

Frågor om events

Skyltmaterial

Vi arbetar främst med skummad PVC (Forex) och akryl vid vår skylttillverkning. Vi tar även fram skyltar i material som aluminiumkomposit, Re-Board, plåt, Polypropylen och APET.

Foliematerial

Vi arbetar med ett brett spektrum av tillgängliga kvalitetsprodukter från Avery, Arlon, Hexis, 3M, Oracal och andra välkända märken. Folier finns i en mängd kvalitéer gällande vidhäftning, livslängd etc. Fråga oss gärna vilket material som är bäst lämpat för ditt projekt.

Enbart produktion

Vi tillverkar ofta printat material till mässor, events, konferenser etc. Vi kan då tillverka och skicka direkt till dig för slutmontering.