• Telia Bildekor
  • Hantverkardekor
  • Bildekor
  • Tågdekor
  • Bildekor
  • Skuren kromdekor
  • Lastbilsdekor

Bildekor som reklam för ditt företag

Bildekor - Med bilen som reklamplats marknadsförs du hos en stor publik med låga kostnader

Ska du bli ett självklart val hos kunderna måste du profilera dig och synas där du arbetar. Det är en grundregel inom reklam som kan användas för att bygga ditt varumärke. Med bildekor signalerar du snabbt och effektivt ditt budskap till en stor publik med flera års hållbarhet!

Sedan 1983 har vi ritat, tillverkat och monterat bildekorer. För att en bildekor ska vara iögonfallande och så priseffektiv som möjligt krävs en genomtänkt grafisk profil med bra kombinationer av färgkontraster och logotyper. Utifrån våra erfarenheter tar vi fram personliga dekorförslag på beställning, med målsättningen att öka ditt varumärkes synlighet på vägarna och vid arbetsplatser.

Bildekor på arbetsfordon

Oavsett om du tänkt dekorera hela din fordonsflotta eller ett fåtal fordon med bildekor så hjälper vi dig. Vi producerar och printar fordonsdekorer i alla storlekar och omfattningar – både enklare fordonsdekaler i skärfolie och större helfolieringar. Vi erbjuder även bildekorer i reflexmaterial för ökad varsel (s.k. battenburg). På så sätt förbättras trafiksäkerheten för dig som behöver synas extra tydligt vid arbete på vägarna.

Aisab Varseldekor
Gefab Bildekor
Eniro Bildekor
Bahnhof Bildekor
Adidas Helfoliering
Elektrikergruppen Bildekor
Flexia Bildekor
Svedea Bildekor Caddy
Kimbo Metallic Helfoliering
Förvaltaren Nv200 Bildekor
B&I Bildekor
Aito Sisu Helfoliering
Bildekor Helfoliering Stadsmissionen
Mobility Navara Bildekor
Axelgroup Bildekor
Aco Bildekor
Lifestyle Bildekor
Bunmeatbun Helfoliering Bildekor
CBM Mares Bildekor
Frans August Bildekor
Gopak Bildekor Slapvagn
Sgu Lastbil Bildekor
Trafikstockholm Fordonsdekor
Visitabisko Bussdekor
Stadenergi Bildekor

Offert på bildekor

Behöver ditt företag hjälp med bildekor?

Skicka din förfrågan till oss, så återkommer vi till dig så snart vi får möjlighet. Var så utförlig i din beskrivning som möjligt, så att vi kan återkomma med bra svar.

Vänligen notera att vi vänder oss till företagskunder.

Företag(*)
Saknar ert Företag

Namn(*)
Saknar ert Namn

Email(*)
Saknar er Email

Telefon(*)
Saknar ert Telefon nummer

Bilmodell(*)
Saknar er bilmodell

Färg på fordon(*)
Saknar färgen till fordonet

Meddelande(*)
Saknar ert meddelande

Bifogad fil
Fel typ av fil

Fel typ av fil

Fel typ av fil

Fel typ av fil

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Frågor om bildekor

Frågor om bildekor

Leveranstid

Innan vi kan boka in en tid behöver vi tillsammans komma överens om hur din bildekor ska se ut. Vi kan ta fram digitala skisser som du godkänner, därefter producerar vi dekoren och hittar en tid för montering som passar oss båda. Beroende på omfattning tar monteringen allt från någon timme till ett par dagar.

Miljöaspekter

Det har hänt mycket på miljösidan gällande folier. Våra leverantörer gör ständigt om recepten för sin materialtillverkning för att skona miljön. Det är självklart något vi premierar.

Går folien att ta bort?

Ja. Fördelen med att foliera bilen är att folien på ett lätt sätt kan demonteras när det väl är dags att sälja bilen. Vi använder oss av kvalitetsprodukter från folietillverkare som Avery, Arlon, Hexis, 3M, Oracal och andra välkända märken. En bra lackering klarar garanterat av våra folier.

Enbart produktion

Vi producerar ofta dekorsatser och skickar till företag i hela landet. Vill du själv montera din dekor går det förstås bra.

Lackbehandlingar

Fordon som lackförseglats behöver ca 2 månader på sig att härda innan de kan helfolieras, då folien annars inte fäster ordentligt mot underlaget. Keramiskt lackbehandlade fordon folierar vi inte alls. Om du inte informerar oss om eventuella lackbehandligar innan påbörjad foliering kan vi inte lämna några garantier på arbetet.