Om Rix90

Rix90 har både bredden och kunnandet inom fordonsdekor och allt som rör självhäftande foliering.

SL-bussar i vår monteringshall

Att ha varit med i branschen sedan början av 80-talet ger oss en unik erfarenhet av reklamproduktion där vi kan ge dig just den hjälp du och ditt företag behöver för att synas. Vi formger, producerar och monterar budskap åt stora som små företag eller myndigheter. Vi vill alltid våra kunders bästa, känner stort ansvar för alla våra uppdrag och lämnar därför alltid lång garanti på det vi gör.

Synlighet och budskap

produktion-banderoll

Att få ett budskap att synas där det behövs är en enormt viktig byggsten inom uppbyggande av varumärken och profilering av företag. Här ställs man inför en drös med kostsamma vägval. Rix90 erbjuder stora och prisvärda möjligheter när det gäller olika utföranden, där teknik och material gör det möjligt att kombinera både datorskurna motiv, texter och fotoappliceringar.

Vi levererar

Med självhäftande folier och egen printproduktion levererar vi tjänster och produkter och utformar grafiska lösningar som kommunicerar ditt varumärke på ett spännande sätt. För att få en inblick i vilka typer av arbeten vi utför; ta gärna en sväng förbi våra referensbilder.

Stora produktionslokaler

Totalt huserar vi på över 1000m2. Här utförs nästan all produktion och montering. I vår maskinpark och ateljé kombinerar vi klassisk folieskärning med laserskärning och storbildsprintning. I monteringshallarna får vi plats med fordon som bussar och lastbilar med en maxhöjd på 4,5 meter.

dekor i krom

Miljöarbete

Utifrån vår miljöpolicy ska produktion ske utan onödigt resursslöseri eller annan negativ inverkan på den biologiska mångfalden och vår omgivning. Vi är diplomerade i Miljöstegen av Svensk Miljöbas.

Öppettider

Mån-Tors
07.30 - 16.30
Fredagar
07.30 - 15.00